FAQ

DEADLINE: het doorgeven van voorkeuren m.b.t. de tafelindeling kan tot UITERLIJK vrijdag 9 juni 23:59

TICKETS

Dit jaar hebben we een beperkt aantal losse tickets beschikbaar, die gelden per persoon (dus niet zoals bij de cantustafels per 4 of 8 personen). Met dit ticket kun je vanaf 19:30 het terrein op en plaatsnemen in de borrelarea achter de cantustafels.

Dit tickets biedt dus GEEN plaats aan een cantustafel maar biedt toegang tot het terrein inclusief de geneugten van onbeperkt bier en gezelligheid.

Is het feest op den duur losgebarsten en wordt de tafelindeling ‘losgelaten’, dan ben je natuurlijk vrij om je vrienden aan hun cantustafel op te zoeken.

Is er ruimte beschikbaar aan een tafel waar je bij wilt zitten (ZONDER dat omliggende tafels daar last van ondervinden! Zij hebben immers ook hun plekje gereserveerd), dan mag je ook aan tafel aansluiten bij je vrienden. 

Goede vraag, jij bent zeker de hoofdboek(st)er?

We hebben dit jaar 2 soorten tickets: groepstickets aan de cantustafels en individuele tickets voor de borrel area.

  • Groepstickets: werken per halve of hele tafel: dus per 4 of 8 personen. Voor deze tickets is ruimte gereserveerd in het veld met cantustafels waar jouw groep kan plaatsnemen. LET OP: op de tafels staat aangeven voor welke groep de tafel gereserveerd is. Zorg dat jouw groep aan je eigen tafel(s) zit en dat je niet aan andermans tafel zit (doordat je bijvoorbeeld tickets hebt bijgekocht). 
  • Individuele tickets: deze tickets geven vanaf 19:30 toegang tot de borrelarea op de ‘natuurlijke tribune’ van het spoorpark. Met uitzicht over de cantustafels op het podium, uiteraard vergezeld door statafels, cantusbundels en onbeperkt bier. Mocht je bij een groep willen aansluiten (zitten/staan) dan mag dit indien dit binnen de tafels van die groep past. Ga dus niet aan andermans tafels zitten 🙂

BELANGRIJK! Wanneer tickets worden overgenomen van een andere groep, zitten de kopers aan tafel bij de verkopers. Als de kopers bij een bepaalde groep willen zitten, dan kunnen zij hier niet zomaar aansluiten omdat dit niet past in de tafelindeling waardoor andere groepen hier dan de dupe van zouden zijn. Wat enkel kan is het volgende:

  • OF er moet een verzoek worden ingediend via www.eindejaarscantus.nl/tickets > groepen om de 2 groepen bij elkaar te plaatsen. Kopers zitten dan aan tafel bij de verkopers maar naast hun pilsvrienden of vriendinnen! Dit kan tot vrijdag 9 juni 22:00.
  • OF je overlegt met de betrokken groepen of er ingedikt kan worden. Aansluitende tafels mogen hier uiteraard geen last van hebben.

Denk eraan: je kunt je vrienden altijd nog opzoeken wanneer het feest losbarst en de tafelindeling wordt ‘losgelaten’ 😉

Als je een Tafel-ticket hebt gekocht is er een (gedeelte van een) tafel gereserveerd voor jou in het veld. Deze indeling is echter al gemaakt dus je zit op de plek waar de verkoper is ingedeeld. Houd met de verkoper even contact over deze plaats of geen dit bij de entree aan zodat wij je kunnen helpen met het vinden van jouw zitplaats.

Losse tickets bieden toegang tot het terrein maar geen zitplaats aan een cantustafel. Echter, als er ergens ruimte is om aan te sluiten (ZONDER dat omliggende tafels daar last van hebben), ben je vrij om dat te doen 🙂

Zoek in je mailbox op “Eventix” of op “Spoorpark Live”. Dit zijn onze ticketpartners bij de Eindejaarscantus. Niet gevonden? Stuur dan een mailtje naar info@eindejaarscantus.nl onder vermelding van je groepsnaam en het mailadres waarmee de tickets besteld zijn of gebruik onderstaand contactformulier. Dan kunnen wij de tickets opnieuw versturen.

 

GROEPEN/TAFELS

Wil je samenzitten met één of meer andere groepen, geef dit dan VOOR 9 juni door via het systeem op de TICKETPAGINA.

Heb je verschillende tafels besteld onder dezelfde groepsnaam en/of Hoofdboeker, dan worden jullie bij elkaar geplaatst op het terrein.

LET OP: de deadline voor het doorgeven van tafelvoorkeuren is reeds verstreken.

Yes! Samen uit, samen thuis.

  1. Zorg dat je als groep compleet bent voordat je het terrein betreedt.
  2. Na de ticket- en leeftijdscontrole kunnen jullie naar de tafel die voor jullie gereserveerd is op het terrein. Hierover krijgen jullie in de week van het evenement bericht. Hier staan jullie pitcher, bekers en bundels jullie op te wachten.
  3. Kan een enkeling pas na 19:45 bij het terrein zijn en dus niet tegelijk met de groep naar binnen? Mail ons dan met (1) je groepsnaam en (2) de voor en achternaam van deze persoon op info@eindejaarscantus.nl. Wij zetten deze persoon dan op de laatkomerslijst. We maken 1 entree waar groepen met laatkomers (die pas na 19:45 aanwezig kunnen zijn) zich kunnen melden. Dan kunnen wij jullie aantal aftellen en de persoon op de lijst afvinken, waarna deze persoon zich later bij dezelfde rij kan melden.

Kan een enkeling pas na 19:45 bij het terrein zijn en dus niet tegelijk met de groep naar binnen? Mail ons dan met (1) je groepsnaam en (2) de voor en achternaam van deze persoon op info@eindejaarscantus.nl. Wij zetten deze persoon dan op de laatkomerslijst. We maken 1 entree waar groepen met laatkomers (die pas na 19:45 aanwezig kunnen zijn) zich kunnen melden. Dan kunnen wij jullie aantal aftellen en de persoon op de lijst afvinken, waarna deze persoon zich later bij dezelfde rij kan melden.

EVENT

18:30 Inloop
20:00 Start cantus
23:00 Einde cantus

Dan mag je ons een mailtje sturen met jouw voornaam en achternaam o pinfo@eindejaarscantus.nl en gaan we ervoor zorgen dat ook jij een leuke cantus hebt!

Het is en blijft een studentenevenement. Mocht je echter wat maatjes hebben die mee willen gaan maar (nog) geen student (meer) zijn, dan is dat geen probleem. We gaan niet vragen naar een studentenpas. Wel om je ID! (18+)

Lieverd, het is een BIERcantus…

Ons all-you-can-beer-maar-gedraag-jezelf concept spreekt uiteraard voor zich: het is hier geen open wijn- of cocktailbar. Mocht je een gluten-allergie hebben of iets in die strekking: mail ons dan op info@eindejaarscantus.nl, dan zullen we uiteraard iets voor jou regelen!

Noppp… Houd je spullen dus goed bij of neem zo weinig mogelijk mee 😉

ANDERE VRAGEN?

SOCIAAL

Smiley face Smiley face Smiley face