WIE
WAT
WAAR

DE EINDEJAARSCANTUS IS HÉT EVENEMENT TER AFSLUITING VAN HET ACADEMISCH STUDIEJAAR, WAARBIJ WE MET DUIZENDEN STUDENTEN ZIJ AAN ZIJ DE TENTAMENS VAARWEL ZINGEN EN DE ZOMER INLUIDEN. EN NIET ZONDER SUCCES. IN 5 JAAR ZIJN WE NAMELIJK UITGEGROEID TOT DE GROOTSTE OPENLUCHTCANTUS VAN NEDERLAND. DE EINDEJAARSCANTUS KENMERKT ZICH DOOR HAAR OPEN, TOEGANKELIJKE EN VERRASSENDE KARAKTER. OPEN DOORDAT WE SPEELS OMGAAN MET HET FORMELE KARAKTER VAN DE CANTUS. TOEGANKELIJK DOORDAT BIJ ONS IEDEREEN WELKOM IS, VERENIGING OF NIET, UIT- OF THUISWONEND, EN VERRASSEND DOORDAT WIJ IEDERE KEER DE VERWACHTINGEN VAN DE BEZOEKERS PROBEREN TE OVERTREFFEN.

BIERCANTUS

WAT IS EEN BIERCANTUS? EEN BIERCANTUS IS VERBROEDERING. ALTHANS, WAT ONS BETREFT DAN. STUDENTEN ZITTEN AAN LANGE TAFELS, ZINGEN KLASSIEKERS ONDER BEGELEIDING VAN DE BAND (AL DAN NIET UIT DE LIEDERENBUNDEL) EN PROOSTEN TUSSEN DE NUMMERS DOOR. SIMPEL, MAAR O ZO DOELTREFFEND!

LOCATIE

DE EINDEJAARSCANTUS VINDT PLAATS IN ÉÉN VAN DE MOOISTE PARKEN VAN NEDERLAND: HET SPOORPARK IN TILBURG. OMGEVEN DOOR WATER EN GROEN EN OP GOOIAFSTAND VAN HET CENTRUM. VOOR DE 7E EDITIE ZULLEN WIJ HIER GELUKKIG WEER MOGEN NEERSTRIJKEN 🙂

ORGANISATIE

DE EINDEJAARSCANTUS WORDT AL 7 JAAR GEORGANISEERD DOOR BAND WITH BENEFITS. ONAFHANKELIJK VAN ENIGE VERENIGING OF ORGANISATIE EN MET ALS ENIGE DOEL OM EEN TE GEK FEEST TE BOUWEN! NATUURLIJK VERZORGEN ZIJ OOK IEDER JAAR DE MUZIKALE INVULLING.

SOCIAAL

Smiley face Smiley face Smiley face

WIE
WAT
WAAR

DE EINDEJAARSCANTUS IS HÈT EVENEMENT TER AFSLUITING VAN HET ACADEMISCH STUDIEJAAR, WAARBIJ WE MET DUIZENDEN STUDENTEN ZIJ AAN ZIJ DE TENTAMENS VAARWEL ZINGEN EN DE ZOMER INLUIDEN. EN NIET ZONDER SUCCES. IN 5 JAAR ZIJN WE NAMELIJK UITGEGROEID TOT DE GROOTSTE OPENLUCHTCANTUS VAN NEDERLAND. DE EINDEJAARSCANTUS KENMERKT ZICH DOOR HAAR OPEN, TOEGANKELIJKE EN VERRASSENDE KARAKTER. OPEN DOORDAT WE SPEELS OMGAAN MET HET FORMELE KARAKTER VAN DE CANTUS. TOEGANKELIJK DOORDAT BIJ ONS IEDEREEN WELKOM IS, VERENIGING OF NIET, UIT- OF THUISWONEND, EN VERRASSEND DOORDAT WIJ IEDERE KEER DE VERWACHTINGEN VAN DE BEZOEKERS PROBEREN TE OVERTREFFEN.

LOCATIE

DE EINDEJAARSCANTUS VINDT PLAATS IN ÉÉN VAN DE MOOISTE PARKEN VAN NEDERLAND: HET SPOORPARK IN TILBURG. OMGEVEN DOOR WATER EN GROEN EN OP GOOIAFSTAND VAN HET CENTRUM. DE EINDEJAARSCANTUS VINDT PLAATS IN ÉÉN VAN DE MOOISTE PARKEN VAN NEDERLAND: HET SPOORPARK IN TILBURG. OMGEVEN DOOR WATER EN GROEN EN OP GOOIAFSTAND VAN HET CENTRUM. VOOR DE 7E EDITIE ZULLEN WIJ HIER GELUKKIG WEER MOGEN NEERSTRIJKEN 🙂

WIE?

DE EINDEJAARSCANTUS WORDT GEORGANISEERD DOOR BAND WITH BENEFITS. ONAFHANKELIJK VAN ENIGE VERENIGING OF ORGANISATIE EN MET ALS ENIGE DOEL OM EEN TE GEK FEEST TE BOUWEN! NATUURLIJK VERZORGEN ZIJ OOK DE MUZIKALE INVULLING.

SOCIAAL

Smiley face Smiley face Smiley face