KAARTVERKOOP GEOPEND!

Koop nu je tickets voor de Lustrumeditie van de Eindejaarscantus: de meest grootse en grootste editie tot nu toe! Er zijn hele en halve tafels verkrijgbaar voor 8 of 4 personen. Inderdaad, dat lees je goed! Op de Eindejaarscantus bier en blèr je Business Class. Proppen doen we in de all you can eat wel!

Wanneer je bij je bestelling onder dezelfde groepsnaam bestelt, zorgen wij ervoor dat jullie zij aan zij zitten. Heb je nog verdere voorkeuren? Geef dit dan aan bij je bestelling. Vergeten? Geen probleem! Laat ons via onderstaande knop weten met wie jouw groep deze Ultimate Cantus het academisch jaar wilt afsluiten!

TAFELVOORKEUR

– tot 5 juli –

u
vraagt
wij
antwoorden.

Jazeker! Iedereen mag op 5 juli gewoon zelf kiezen met wie die onbeperkt op de tentamens gaat proosten. Geef bij je bestelling onder het kopje ‘opmerkingen’ even aan bij welke tafel(s)/groep (groepsnaam) je wilt aansluiten, dan regelen wij de rest! Vergeten? Stuur even een mailtje naar tafels@eindejaarscantus.nl.

Chapeau, lekker geregeld! Je kunt in het ticketsysteem meerdere hele en halve tafels combineren en onder 1 groepsnaam bestellen. Je bent er in dit geval van verzekerd dat je met jouw lievelingsvrienden bij elkaar zit op 5 juli!

Om 19:00 gaan de deuren open en om 20:00 gaat de cantus los. Vanaf dat moment gaan we onbeperkt proosten en zingen.

Yes! Samen uit, samen thuis. Je ticket geldt voor je gehele tafel (of halve tafel). Het aantal personen op het ticket moet dus ook in één keer naar binnen. Mocht dit problemen opleveren, stuur ons dan even een bericht op tafels@eindejaarscantus.nl, dan komen we er wel uit!

De Eindejaarscantus speelt zich af op het mooiste evenemententerrein van Tilburg: het Spoorpark! De ingang bevindt zich op de kruising van de Hart van Brabantlaan en de Sint Ceciliastraat. Voor iedereen die zich door het leven laat leiden door Google Maps: Sint Ceciliastraat 1, 5038 HA Tilburg will do.

Nee, er komen helaas geen losse tickets meer in de verkoop. Omdat jullie tegenwoordig in zo’n huge ass getale naar de EJC komen, lukt het ons niet meer om én losse tickets aan te bieden én een tafelindeling op maat te maken (iets met een logistieke ramp). Wij vinden een tafelindeling naar eigen wens een prachtig fenomeen en willen dat dus ook mogelijk blijven maken. Tot en met de zondag vóór het evenement (30 juni) kun je daarom gewoon doorgeven met welke hele (8) en halve (4) tafels je bij elkaar wilt zitten! En laten we eerlijk zijn, 3 pilsbuddy’s vinden om een halve tafel te vullen moet wel lukken, toch?

Lieverd, het is een BIERcantus… Maar ja: we hebben ook fris en water verkrijgbaar bij de barren 😉

Het is en blijft een studentenevenement. Mocht je echter wat maatjes hebben die mee willen gaan maar (nog) geen student (meer) zijn, dan is dat geen probleem. We gaan niet vragen naar een studentenpas. Wel om je ID! (18+)

Dan is er iets niet helemaal goed gegaan… Stuur ons even een bericht op tafels@eindejaarscantus.nl en dan fixen wij het voor je!