TICKET
SHOP

WELKOM IN ONZE TICKETSHOP!

UPDATETICKETS HOEVEN NIET MEER INDIVIDUEEL GEPERSONALISEERD TE WORDEN NU DE CORONAMAATREGELEN VERLEDEN TIJD ZIJN. JE VOLSTAAT MET DE GEGEVENS VAN DE HOOFDBOEKER! TICKETS GAAN PER 4 PERSONEN (HALVE TAFEL) OF 8 PERSONEN (HELE TAFEL). DEZE KUNNEN GECOMBINEERD WORDEN NAAR GELANG DE GROOTTE VAN JOUW PILSGEVOLG.

HOUD ONZE SOCIALS IN DE GATEN OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN ALLE ZIN EN ONZIN OMTRENT DE EJC 2022.

GROEPEN

WANNEER JE BIJ JE BESTELLING ONDER DEZELFDE GROEPSNAAM BESTELT, ZORGEN WIJ ERVOOR DAT JULLIE ZIJ AAN ZIJ ZITTEN. HEB JE NOG VERDERE VOORKEUREN? GEEF DIT DAN AAN BIJ JE BESTELLING. JE BEPAALT OP DE ULTIMATE CANTUS NATUURLIJK GEWOON ZELF MET WIE JIJ HET ACADEMISCH JAAR AFSLUIT 🙂

NIET GELUKT? LAAT HET ONS WETEN VIA DE VOLGENDE LINK:

VOLGENDE LINK

UITVERKOCHT

Uitverkocht!

VRAGEN?

Bij personalisatie van tickets mag je gebruik maken van de gegevens van de hoofdboeker. Het is dus niet nodig om alle bezoekers van je groep individueel uit te werken. Deze ‘administratieve rompslomp’ is zodat alle bezoekers van je groep een eigen entreeticket krijgen om naar binnen te komen op 17 juni!

Jazeker! Iedereen mag op de Eindejaarscantus gewoon zelf kiezen met wie zij of hij onbeperkt op de tentamens gaat proosten. Als je bij je bestelling onder het kopje ‘opmerkingen’ hebt aangegeven bij welke tafel(s)/groep (groepsnaam) je wilt aansluiten, dan is het bij dezen al dik voor elkaar! Vergeten? Vul dan het formulier in via deze link. Natuurlijk mag je ook mailen naar info@eindejaarscantus.nl als het een puzzel van jewelste is.

Heb je verschillende tafels besteld maar onder dezelfde groepsnaam? Dan is alles al in kannen en kruiken!

Spambox al gecheckt? Zo niet, dan is er iets niet helemaal goed gegaan… Stuur een bericht naar info@spoorparklive.nl en dan checkt onze ticketpartner het voor je!

Yes! Samen uit, samen thuis. We vragen jullie om met je groep in één keer naar binnen te gaan zodat jullie soepeltjes naar jullie tafel gewezen kunnen worden. Mocht dit problemen opleveren, stuur ons dan even een bericht op info@eindejaarscantus.nl, dan komen we er wel uit!

Jup! Geen gedoe met kassa’s en munten dus. Dat houdt overigens niet in dat je nu de plantjes moet gaan bewateren, belhamel 😉

Goede vraag, jij bent zeker de hoofdboek(st)er? Tickets kosten €28,50 p.p. + 1,50 cent servicekosten en zijn per 4, 8 of een combinatie/veelvoud hiervan te bestellen. Een halve tafel herbergt 4 personen, een hele 8. Dit bedrag is iets hoger geworden in verband met het duurder worden van ongeveer alles, van bier tot materiaal en personeel.

Na je bestelling ontvang je de bestelde tickets per persoon (dus 4 tickets per halve tafel en 8 per hele), wat het voor ons mogelijk maakt om de inloop soepel en per persoon te laten verlopen. Je weet immers maar nooit wat de overheid van ons gaat verlangen 😉

In de tafelschikking wordt zoals altijd nog gewoon rekening gehouden met de samenstelling van de groep en de wensen die hierbij worden vermeld. Bestel je dus voor 1 groep, dan proosten jullie gegarandeerd zij aan zij!

Het is en blijft een studentenevenement. Mocht je echter wat maatjes hebben die mee willen gaan maar (nog) geen student (meer) zijn, dan is dat geen probleem. We gaan niet vragen naar een studentenpas. Wel om je ID! (18+)

Lieverd, het is een BIERcantus…

Allereerst: positief blijven! Daarnaast: mocht die sfeerspons van een corona er voor de tweede keer een stokje voor steken lossen we dat keurig op. Gekochte tickets kunnen dan worden omgezet naar tickets voor de volgende editie óf je kunt gewoon kiezen voor een refund 🙂

SOCIAAL

Smiley face Smiley face Smiley face