TICKET
SHOP

EXTRA TICKETS!

SCOOR NU DE LAATSTE EINDEJAARSCANTUS TICKETS IN ONZE TICKETSHOP! MET DEZE INDIVIDUELE TICKETS KUN JE VANAF 19:30 HET TERREIN OP EN ONBEPERKT PROOSTEN OP DE ZOMER ☀️ DIT TICKET BIEDT TOEGANG TOT HET GEHELE TERREIN MET UITZONDERING VAN DE CANTUSTAFELS. UITERAARD INCLUSIEF GRATIS BIER EN CANTUSBUNDEL EN MET VOLDOENDE GEZELLIGE STATAFELS. 18+

HOUD ONZE INSTAGRAM IN DE GATEN OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN ALLE ZIN EN ONZIN OMTRENT DE EJC 2023.

TICKETSHOP

GROEPEN

WANNEER JE BIJ JE BESTELLING ONDER DEZELFDE GROEPSNAAM BESTELT, ZORGEN WIJ ERVOOR DAT JULLIE ZIJ AAN ZIJ ZITTEN. HEB JE NOG VERDERE VOORKEUREN? GEEF DIT DAN AAN BIJ JE BESTELLING. JE BEPAALT OP DE ULTIMATE CANTUS NATUURLIJK GEWOON ZELF MET WIE JIJ HET ACADEMISCH JAAR AFSLUIT 🙂

NIET GELUKT? LAAT HET ONS WETEN VIA DE VOLGENDE LINK:

VRAGEN?

Eindejaarscantus Spoorpark Live

Jup, zowel groepstickets als de individuele extra tickets zijn inclusief bier! Geen gedoe met kassa’s en munten dus. Dat houdt overigens niet in dat je nu de plantjes moet gaan bewateren, belhamel 😉

Dit jaar komen er tevens individuele tickets online voor de Eindejaarscantus. Met deze tickets kan je vanaf 19:30uur het terrein op en plaatsnemen in de borrel area. Vanaf de pauze geldt vrije toegang tot het gehele terrein. Let op: dit ticket biedt dus geen zitplaats aan een cantustafel.

Jazeker! Iedereen mag op de Eindejaarscantus gewoon zelf kiezen met wie zij of hij onbeperkt op de tentamens gaat proosten. Als je bij je bestelling onder het kopje ‘opmerkingen’ hebt aangegeven bij welke tafel(s)/groep (groepsnaam) je wilt aansluiten, dan is het bij dezen al dik voor elkaar! Vergeten? Vul dan het formulier in via deze link. Natuurlijk mag je ook mailen naar info@eindejaarscantus.nl als het een puzzel van jewelste is.

Heb je verschillende tafels besteld maar onder dezelfde groepsnaam? Dan is alles al in kannen en kruiken!

Yes! Samen uit, samen thuis. Je ticket geldt voor je gehele tafel (of halve tafel). Het aantal personen op het ticket moet dus ook in één keer naar binnen. Mocht dit problemen opleveren, stuur ons dan even een bericht op tickets@eindejaarscantus.nl, dan komen we er wel uit!

Het is en blijft een studentenevenement. Mocht je echter wat maatjes hebben die mee willen gaan maar (nog) geen student (meer) zijn, dan is dat geen probleem. We gaan niet vragen naar een studentenpas. Wel om je ID! (18+)

Lieverd, het is een BIERcantus…

Ons all-you-can-beer-maar-gedraag-jezelf concept spreekt uiteraard voor zich: het is hier geen open wijn- of cocktailbar. Mocht je een gluten-allergie hebben of iets in die strekking: mail ons dan op info@eindejaarscantus.nl, dan zullen we uiteraard iets voor jou regelen!

Spambox al gecheckt? Zo niet, dan is er iets niet helemaal goed gegaan… Stuur een bericht naar info@spoorparklive.nl en dan checkt onze ticketpartner het voor je!

SOCIAAL

Smiley face Smiley face Smiley face